Victòria treballada del sènior femení del CB Ripollet

10 Pancarta 25N CB

l Cara i creu per als sèniors absoluts del CB Ripollet, ambdós situats en la quarta posició de les respectives competicions. L’equip femení s’enfronta a la UE Horta i aconseguí vèncer-la per 81 a 64. Jugadores i tècnics coneguts a l’equip barceloní que va sortir imposant un joc d’una gran velocitat. A estones, de pati d’escola. A poc a poc les blaves asserenaren el joc i aconseguiren dominar el partit. Destacar especialment les bases i les centers.

Els nois visitaven el pavelló del segon classificat, la UE Sant Cugat. Oportunitat d’or per a refermar la posició al pom de dalt de la classificació. No va poder ser. El primer quart va ser blau i malgrat la reacció santcugatenca, marxaren al vestidor guanyant d’1 punt. Els locals es posaren al davant de l’electrònic i ja no deixaren l’avantatge. S’imposaren 100 a 91. Destacar el retorn temporal de l’escorta canoner Manel Álvarez, conseqüència de les baixes a l’equip. Juga amb el número 1 i va estrenar-se fent 2 punts.

El Sots21 masculí va caure a la pista del BIM. 53 a 34. El Júnior va lluitar al parquet del CB Saps – SD Espanyol. Va perdre 54 a 48. I l’Infantil segueix creixent. Visitaven la pista del CN Sabadell. Els de casa guanyaren 62 a 31. El sènior B va perdre a la pista del CB Grup Barna 87 a 82. Tot i l’empenta inicial una pàjara temporal va desconnectar l’equip i malgrat tornar, no va poder vèncer el matx.
Els Sots25 femení i masculí van descansar.

I la propera jornada …
L’infantil obrirà el cap de setmana esportiu de les quadres blaves. Dissabte, a les 16h, rebrà al CEB Sant Jordi. Dues hores més tard, el júnior s’enfrontarà al Creu Alta Sabadell. I el Sots21 mesurarà el seu bàsquet amb el Virolai a partir de les 19.50h.
L’endemà el Sots25 masculí defensarà el Barneda. Ho farà a partir de les 16h i davant l’SE Sant Medir. El Copa Catalunya rebrà al Sant Gervasi. A partir de les 18h. I el Sènior B s’enfrontarà a l’A. Bàsquet Bufalà. A partir de les 19.50h. Les esquadres femenines blaves viatjaran. El Sènior jugarà al parquet del CBF Lleida. A partir de les 17.45h. A la mateixa hora les Sots 25 mesuraran el seu bàsquet a casa del CEB Pallejà.– Text: J.Jorb

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?