Victòria important del WB Travel Ripollet, que puja a la classificació

12 esports Promesses 270124 Iker Calvo Lucas Pau copia

Dissabte 27 el jove equip del WBTRAVEL Ripollet va aconseguir una nova i important victòria. En aquesta ocasió es van imposar per 4-2 contra el Sant Quirze del Vallès, el que fa que pugin una posició a la classificació. Com ve sent habitual a la temporada van jugar pels ripolletencs Pau Alta, Octavi Cutillas i Alex Garcia.

Pel que fa als altres dos equips de lligues estatals, dues derrotes. A la divisió d’honor femenina, l’Autescola Tatchepol Ripollet es va desplaçar fins Sant Sebastià. A on van jugar Reka Bezeg, Marta Peñarando i Lídia Rico. El resulta final va ser 4-3 per les locals, després de dues victòries de Bezeg i una victòria de Peñarando. Al doble final les locals es van portar el partit per 3-1 i per tant victòria final per 4-3.
A la segona nacional el Clínica Dental Virgen del Pilar va rebre al Tramuntana Figueres amb el que va perdre per 1-5. En aquesta ocasió van jugar pels ripolletencs Julio Andrade, Víctor Llorens i Raül Fernandez.
El cap de setmana també es va disputar una nova jornada de la competició de promeses a on va jugar una vintena de jugadors locals. En aquesta ocasió el més destacats van ser als diferents grups que juguen: en Lucas Pardo, plata l’Iker Calvo, bronze, en Gerard Mendez, or i l’Alvaro Macià, plata.—Text i fotos: CTT Ripollet Foto: Joves promeses Iker Calvo, Lucas i Pau.

La resta de resultats van ser:
Primera Provincial: Masquefa TTC 5 – 1 CTT Ripollet
Segona “A”: CTT Cardedeu 1 – 5 CTT Ripollet
Tercera “A”: CTT Olesa 6 – 0 Juma Ripollet // TT Els Joves Castelldefels 4 – 2 Tot Motor Cerdanyola Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?