Un cap de setmana per a tots els públics

6 caminada RM-2019-1024x754 copia

Abril ha arribat carregat de propostes d’activitats de totes les temàtiques i per a totes les edats. Tot i que la fita més destacada del mes serà Sant Jordi, el cap de setmana del 12 al 14 d’abril -perquè divendres tarda ja és quasi un inici de cap de setmana- es presenta con un preàmbul en el que les entitats han volgut encabir bona part d’allò que no està relacionat amb el món dels llibres. L’oferta és àmplia i omple quasi tot el cap de setmana en horaris i propostes ben diverses.

l 30è Aniversari de la Gresca

L’entitat, que és molt més que un Centre d’Esplai, denominació amb la que va començar les seves activitats al barri del Pont Vell fa 30 anys és un associació referent en el treball comunitari en aquest barri de frontera, com el va anomenar Carme Aldana, entre Ripollet i Cerdanyola. Per celebrar aquest aniversari tan especial, el CE La Gresca convida tota la ciutadania a participar en “una festa plena de diversió, records i molta emoció. Serà una ocasió per retrobar-nos amb antics amics, fer-ne de nous i, sobretot, compartir moments inoblidables. L’esdeveniment inclou música en directe, activitats per a infants i famílies, per a joves i, per descomptat, el mític concurs de paelles.”

lXXIII Fira dels Horts

Organitzada per l’Associacio de Veïns Can Clos, la Fira dels Horts, situada al parc de la Xemeneia, és una cita consolidada en el calendari de primavera. En aquesta edició el programa inclou activitats diverses com la venda de productes naturals, artesans i gastronòmics, música i vermut.

l XXXIV Caminada Ripollet-Montserrat

Tot i que cada vegada és més complicat organitzar rutes d’aquest tipus, degut a les normatives dels diferents municipis que travessa, la constància del Centre d’Excursionista de Ripollet en mantenir l’activitat compta amb el suport de centenars de ripolletencs i ripolletenques. Fins aquest dimecres es poden fer les inscripcions presencials en el Centre Cultural. Per a les persones que es decideixin a darrera hora, el CER habilita un punt d’inscripció en el parc del riu Ripoll el mateix 14 d’abril una estona abans de la sortida, que es donarà a les 5 de la matinada.

l Cantada de caramelles

Diferents entitats de cultura popular s’uneixen per organitzar la Cantada de Caramelles. Són la Colla de Gitanes de Ripollet, la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (C.R.A.C.), la Societat Coral “El Vallès” i l’Associació Sardanistes de Ripollet.
En una activitat tradicional dels dies posteriors a la Setmana Santa, els cantaires iniciaran el seu recorregut al parc d’Anselm Clavé i recorreran Ripollet, tot fent actuacions a la plaça de l’Onze de Setembre, el Centre Cultural la plaça de Pere Quart. Amb la participació dels Grallers dels Gegants de Ripollet, les corals infantils i adultes i la Banda de la Societat Coral “El Vallès”, la Colla de Gitanes i l’Associació Sardanistes de Ripollet. —Angels Leiva

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?