Tots els equips del CB Ripollet cauen derrotats

10 Salt inicial - Sènior A - Foto Pablo Hernández

Cap equip va sumar punts el cap de setmana passat en les competicions on participen

Cap de setmana nefast per als interessos del CB Ripollet. El dissabte, els quatre equips que jugaren perderen els seus partits. El júnior femení va rebre un dur correctiu a Santa Coloma de Gramenet. Gramenet BC 58 – 20 CB Ripollet. Al Barneda van caure el júnior masculí, CB Ripollet 60 – 65 Bàsquet Neus, i el Sots 21 masculí, CB Ripollet 71 – 79 CB Guinardó. I en les fases per l’ascens, dolorosa derrota del sènior femení. JAC Sants 65 – 61 CB Ripollet.

Diumenge va continuar la tònica negativa. El sènior B es jugava la continuïtat en la competició per veure quin és el millor primer de tercera categoria. Partit a cara o creu, era vital vèncer, en caure derrotats a Barcelona després d’un dur partit. No va poder ser. Els homes d’Ortega i Quirós van perdre 56 a 65, tancant la seva temporada. El sènior A jugava amb els Escolapis de Sarrià. Van debutar amb victòria a les fases. I la idea era seguint sumant. Impossible. L’electrònic es va tancar CB Ripollet 64 – 71 Escolapis de Sarrià.

Propera jornada
El dissabte 7 de maig competirà el júnior femení al Barneda. CB Ripollet – CB Calella. A les 19.15 h. L’endemà l’activitat començarà a les 16.30 h. El sènior A masculí, immers en les fases d’ascens, s’enfrontarà a la UB Sant Adrià. El sènior femení està en la mateixa dinàmica. Viatjarà a Quart. A partir de les 17.45 h, CB Quart – CB Ripollet. I el júnior masculí es desplaçarà a Berga. A les 19.15 h, Bàsquet Berga – CB Ripollet.– Text: CB Ripollet. Foto Pablo Hernández (sènior A)

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?