Tot preparat per uns Tres Tombs més inclusius i participatius

6 banda i monument sant antoni MG_20230225_113748 copia

La Colla de Gitanes de Ripollet pregonarà dissabte, a les 10.30 h, la 129 a edició de la Festa de Sant Antoni Abat, obrint un cap de setmana de cultura popular i mercat pagès i d’artesania. Declarada Festa Local d’Interès turístic, la Comissió Organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat de Ripollet, presidida per Marc Berenguer, ha convidat a entitats de cultura popular i cinc clubs esportius per fer-la més participativa. Durant dissabte hi haurà exhibicions de cultura popular com ballada de sardanes (12 hores), Ball de Gegants (16.30 hores) i Gitanes (17.30 h) o el cant coral a la missa de Sant Antoni (19 h)
Les entitats esportives convidades desfilaran als Tres Tombs, amb carruatges d’infants de l’entitat. La cavalcada dels Tres Tombs, que diumenge suma 129 anys, arrancarà a les 12 hores al recinte firal. Incorpora a més un carruatge per a persones en cadires de rodes, fruit dels esforços de la comissió organitzadora i les persones coŀlaboradores per fer-la inclusiva. — Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?