Tirado es compromet a “treballar de la mà” amb les associacions culturals i esportives

7 PSC acte cultura copia

Les entitats i associacions configuren la identitat única i rica de Ripollet i el PSC vol “treballar de la mà” amb l’associacionisme, en especial en àmbits com la cultura i l’esport. “ Són àmbits fonamentals i formen part del nostre ADN” van dir dimecres de la setmana passada, els dirigents socialistes, en una trobada al patí del Centre Cultural amb representants d’entitats esportives i culturals.
L’alcaldable socialista Lluís Tirado va presentar algunes de les propostes en cultura del programa del PSC amb el qual aspira el 28 M aconseguir l’alcaldia. Tirado va comprometre’s dimecres a donar una empenta a les entitats i garantir el seu funcionament donant-los suport en la tramitació de les subvencions, l’endarreriment de les quals ha estat motiu de queixa.
Altres propostes són la compra d’una nau industrial per a usos culturals i la creació d’un gran esdeveniment que identifiqui Ripollet, com el blues ho fa a Cerdanyola, a més de “professionalitzar” festes locals com Reis Mags o els Tres Tombs, potenciar la Festa Major com a referent comarcal, recuperar la Fira d’entitats i repensar l’activitat del Centre Cultural.
Si el PSC guanya i aconsegueix formar govern, l’exjugador de futbol i candidat número 3, l’independent Manuel Martínez, serà regidor d’Esports. El candidat va comentar les 14 propostes del programa en esports, entre aquestes la construcció del 3r pavelló a Pinetons i l’estudi d’una nova pista d’atletisme de 400 metres.
La candidatura del PSC va reunir-se divendres passat amb els representants de les associacions de veïns per explicar les propostes pel barri i va presentar el programa complert, diumenge —JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?