Teatre de qualitat a preus de ganga

6 Buffalo Bill

El públic del Mercat Vell s’ha emocionat en una temporada d’arts escèniques excepcional. La programació de l’últim quadrimestre, presentada divendres, promet la mateixa qualitat. Les entrades per a associats ja estan a la venta i a partir del 13 de febrer ho estaran per al públic general, amb promocions per a joves i nous associats.

lLa temporada d’arts escèniques 2022-2023 és d’aquelles que deixen satisfet a l’espectador i al programador. El Mercat Vell s’ha emocionat amb el guió de Guillem Clua i la interpretació d’Emma Vilarasau en l’Oreneta, ha rigut i plorat amb el Si tu t’en vas de Pepa Plana i ha exhaurit entrades amb el Master xof de Joan Pera o el Duke Ellington de Marcel Tomàs. “La programació de l’últim quadrimestre continuarà amb el mateix nivell “ va assegurar divendres la presidenta de l’Associació d’Espectadors del Teatre Auditori del Mercat Vell (AETMV), Laura Dulcet, en la presentació dels nous espectacles.
Entre finals de febrer i juny, pugen a l’escenari del Mercat Vell companyies ascendents com La Calòrica (24 de febrer), innovadores com les companyies de dansa i teatre La Maduixa (14 d’abril) i teatre i música Notte&Giorno (5 de maig), amb el tenor Antonio Fajardo, actors televisius com Eduard Buch o Sara Epigui, (10 de maig) èxits com Una Teràpia Integral (2 de juny) i revisions contemporànies de grans clàssic com són una Habitación propia de Virginia Wolf (24 de març) o la sarsuela Cançó d’amor i de guerra (16 de juny).

Torna l’espai escenari
La programació del quadrimestre inclou un espectacle de màgia, Jugant amb la màgia, del mag Hausson (21 d’abril). La funció té l’aŀlicient afegit que s’ha programat com a espai escenari, una experiència de petit format en què els espectadors estan situats a sobre de l’escenari, en aquest cas, a tocar del mag.
La idea va sorgir al 2019 durant la celebració del 25 aniversari de l’Associació d’espectadors, entitat de voluntaris que gestiona la programació per adults d’arts escèniques del Mercat Vell i, després d’unes poques i exitoses experiències es va haver de suspendre per la pandèmia. La proposta es recupera el proper divendres 10 de febrer, en l’últim espectacle del primer quadrimestre, el monòleg La idea d’Europa, de George Steiner, i en l’espectacle de màgia del 21 d’abril. L’entrada per l’espai escenari és de 7 euros per al públic general, de 5 euros per als associats i gratuït per al soci total.
L’Associació d’espectadors ha iniciat aquesta setmana la campanya de venda d’entrades preferents per als associats i a partir del 13 de febrer, s’obre la venta per al públic general al web www.espectadorsripollet.cat.

Promocions per a nous associats i per a joves
La seva presidenta Laura Dulcet ha explicat que durant aquesta temporada l’Associació d’Espectadors ha incrementat el nombre d’associats. A banda de contribuir al manteniment de l’entitat, els socis gaudeixen d’avantatges i descomptes en les entrades, que tenen un cost per al públic general de 16 euros. L’entitat manté per al segon quadrimestre de la temporada la promoció Estrena’t amb entrades a 12 euros. El carnet costa 10 euros a l’any, però dona accés als abonaments i a entrades amb descompte, entre altres avantatges.
Amb l’afany d’apropar el teatre a tots els públics i què l’economia no sigui un impediment, l’Associació manté una promoció d’última hora per a joves de 18 a 25 anys, amb entrades a 5 euros a taquilla, el mateix dia de l’espectacle.
Totes les funcions compten amb una presentació prèvia al vestíbul del teatre, mitja hora abans de la funció i un servei d’acollida a l’espectador, on s’ofereixen patates xip, galetes i begudes. Les explicacions per situar l’espectador són un dels valors afegits de l’entitat, que, a banda de seleccionar i programar els espectacles, actua com a dinamitzadora de la cultura local.
La programació d’arts escèniques professionals es completa amb les emissions en directe d’òpera i ballet, el dia 1 de març , l’òpera Turandot i el 19 d’abril, el ballet Giselle i es complementa amb les audicions musicals de Nits de música (14 sessions) i les trobades mensuals del club de lectura el Cafè Literari (4 sessions) —Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?