Si tens entre 40 i 44 anys ja pots demanar hora per vacunar-te de la Covid

vacunasegonadosi-640x448

Les persones que tenen entre 40 i 44 anys -nascudes entre els anys 1977 i 1981- ja es poden vacunar contra la Covid-19. El Departament de Salut els ha incorporat a la llista de col·lectius convocats i  ja poden demanar hora en aquest enllaç. Salut recomana que si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, es torni a intentar durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats. Paral·lelament, s’aniran enviant SMS de convocatòria de manera progressiva.

Ja es pot descarregar a La Meva Salut el certificat digital de vacunació covid per viatjar a la UE

El passaport covid, anomenat oficialment certificat digital covid de la UE, ja es pot descarregar a Catalunya des de l’aplicació La Meva Salut. El certificat COVID digital de la UE és un document que inclou tres opcions d’acreditació igualment vàlides: Certificat de vacunació contra la COVID-19, Certificat de recuperació de la COVID-19 i Certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa (disponible properament).

Durant els primers dies el certificat estarà accessible en versió digital i s’obtindrà a través del web de La Meva Salut. Properament estarà també disponible a les aplicacions mòbil i en altres formats.

Malgrat que el llançament del Certificat COVID digital ja permet usar-lo de forma immediata, cal tenir en compte que està pendent l’aprovació del seu reglament al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) i de com serà la seva aplicació per part dels estats membres.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?