Satisfacció al Centro Aragonés en la celebració del seu “dia gran”

6 Arago

“S’ha notat molt que la gent tenia ganes de festa”, diu el president del Centro Aragonés de Ripollet, Marcos Gayán

La celebració del Pilar a Ripollet va continuar dissabte i diumenge amb una altra tanda d’esmorzars i dinars col·lectius. Un dinar de germanor al Centro Aragonés de Ripollet acomiadava diumenge passat les festes del Pilar que a Ripollet s’han festejat durant 15 dies. “S’ha notat molt que la gent tenia ganes de festa”, valorava el president de l’entitat, Marcos Gayán, durant la celebració dimecres passat, 12 d’octubre, del dia gran d’Aragó. Després d’uns anys de dificultats, amb l’activitat suspesa o ajornada per la pandèmia, el Centro s’ha recuperat i dimecres, el seu president expressava al Teatre Auditori de Ripollet l’alegria per haver fet el ple en la majoria d’actes convocats. “Estem molt contents perquè la resposta ha estat molt bona”, ha insistit Gayan.

Durant el matí de dimecres hi va haver processó i missa solemne en honor a la Verge del Pilar; a la tarda, després de la recepció d’autoritats i menjar de germanor, el festival anual de jotes al teatre del Mercat Vell.
En aquesta ocasió va actuar-hi l’Agrupación Folklòrica Estirpe de Aragonia de Huesca, que, vestits amb la roba regional, també va interpretar música amb càntics i instruments tradicionals, a més dels balls de diferents jotes. Per un parell d’hores, el Mercat Vell va bategar dimecres al ritme d’Aragó. — Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?