Roger Bayó encapçalarà la llista d’ERC per les municipals de 2023

4 ERC_ok

Roger Bayó i Padró, Secretari d’Organització d’Esquerra Republicana per Catalunya a Ripollet i una de les cares més visibles de la formació durant aquesta legislatura, encapçalarà les llistes dels republicans en les eleccions municipals de 2023, després que l’assemblea local d’Esquerra Republicana de Ripollet l’escollis com a cap de llista el dimecres 16 de febrer. El candidat republicà a l’alcaldia ha estat escollit “per unanimitat”, segons ha explicat la formació en un comunicat, i ha adquirit “el compromís d’encapçalar un projecte en el que Esquerra Republicana de Ripollet ja porta temps treballant”.
Per Bayó és tracta de «fer partíceps a la gent de la nostra ciutat per a que plegats transformem Ripollet, a través d’un projecte modern, sostenible i centrat en les persones, amb l’objectiu de reimpulsar la ciutat deixant enrere la política dels pedaços i la improvisació permanent amb que es governa a Ripollet».

Bayó va ocupar en les eleccions de 2019 el desè lloc de la llista d’ERC. La formació què al 2019 va ser la quarta força més votada, obtenint un regidor, afronta el repte de recuperar la presència al plenari després que Eugeni Montanuy, aleshores candidat i portaveu municipal abandones el partit l’any 2020, quedant-se l’acta de regidor.
El dia 16 de febrer,Juli Fernàndez, diputat comarcal d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, i Marc Sanglas, Director General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, van assistir a l’assemblea en què la militància d’ERC va escollir a Bayó per unanimitat. _JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?