Ripollet se suma de nou a les jornades de neteja al riu per sensibilitzar i promoure la cura de l’entorn

4 Neteja Riu copia

l Les entitats de Populos Labora de medi ambient, Jardinet i Ripollet Natura explicaran divendres els seus projectes ambientals en la crida d’Acció Ecosocial.

La jornada de neteja de les lleres del riu Ripoll organitzada diumenge per Casa Natura va ser seguida per onze persones, tres famílies i dos joves de l’Institut Palau Ausit. L’activitat pretenia conscienciar del volum de residus que deixem al medi natural i sensibilitzar sobre la cura que necessita aquest espai per poder-se recuperar. Durant la sortida es va explicar les actuacions que s’han fet al riu per recuperar l’estat natural de la llera, així com la funció de les llacunes artificials que serveixen per recuperar la biodiversitat de la zona. “Netejar no correspon a la ciutadania sinó a les administracions. Aquestes jornades s’organitzen per sensibilitzar i, com que la majoria de famílies que hi participen venen amb infants, serveixen també per crear sentiment de pertinença i estima per l’entorn”, explica la guia.
Altres activitats relacionades amb el medi ambient i la sostenibilitat que acull Casa Natura són la crida Acció Ecosocial de Populos Labora, aquest divendres, de 17.30 a 21 h, i els tallers del projecte Terrats Verds, de Ripollet Natura, cada dimarts, durant el mes de maig. — RAD .

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?