Ripollet recupera els pressupostos participatius i els obre a tota la població si bé els convocarà cada dos anys

6 pressupostos participatius

El veïnat de Ripollet podrà proposar i decidir cinc projectes d’inversió per a l’any 2023. L’Ajuntament invertirà un total de 200.000 euros en propostes ciutadanes per millorar la ciutat. Tots els ripolletencs de més de 16 anys poden presentar proposta entre el 19 d’abril i el 21 de maig. Les propostes validades pels tècnics estaran exposades i sotmeses a votació popular entre l’1 de juliol i l’11 de setembre d’aquest any.

Amb el desig de deixar endarrera la pandèmia, el municipi recupera la vida social i comunitària. L’Ajuntament de Ripollet ha tornat a convocar una nova edició dels pressupostos participatius perquè els ripolletencs puguin proposar i decidir cinc projectes d’inversió. El consistori destinarà 200.000 euros del seu pressupost per al 2023 per executar els projectes escollits en la convocatòria de pressupostos participatius d’aquest any, i es compromet a realitzar-los i executar-los durant l’any 2023.

El regidor de Participació Ciutadana, Sergio Linares va presentar dilluns la convocatòria de pressupostos participatius. Entre el 19 d’abril i el 21 de maig qualsevol ciutadà podrà presentar propostes. Durant aquest temps, està previst realitzar dues sessions obertes per explicar el procés i assistir la participació. A diferència del passat mandat, quan el consistori va iniciar el projecte amb tres convocatòries els anys 2016, 2017 i 2018, la participació estarà oberta a tota la població de més de 16 anys i no només als estudiants d’institut. Qualsevol persona, de més de 16 anys, pot presentar enguany un projecte d’inversió. Les propostes se sotmetran a votació després d’un anàlisis tècnic per garantir-ne la viabilitat, entre l’1 de juliol i l’11 de setembre. El dia 15 es publicarà els escollits, cinc com a màxim -Judit Josa

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?