Ripollet destina 60.000 € a ajuts per a autònoms i petites empreses afectades per la Covid-19

8 polígon Ripollet

Aprovades dues línies de subvenció, per cessament de l’activitat i per a l’adquisició d’equips de protecció.

Les empreses de Ripollet, de fins a 10 treballadors, que s’hagin vist afectades per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, poden soŀlicitar des de finals de juny una o les dues línies de subvenció, de fins a un màxim de 500 € per activitat econòmica. Aquests ajuts, que el govern local estava treballant abans de la constitució de la Taula de xoc, s’han acabat de concretar en el sí de la Comissió de Desenvolupament Econòmic.
La finalitat de les dues ajudes aprovades és la de compensar l’impacte en l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses, com a conseqüència de l’aplicació del Real Decreto 463/2020, de 14 de març, pel qual es va declarar l’estat d’alarma davant la crisis sanitària ocasionada per la Covid-19.

EL TERMINI FINALITZA EL 7 DE JULIOL
Es tracta de dues línies d’ajut, que poden ser complementàries, adreçades a persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a 10 persones treballadores a càrrec, que tinguin una activitat econòmica a Ripollet. La primera és per a aquelles empreses que hagin hagut de cessar la seva activitat com a conseqüència del Covid-19, amb un màxim de 400 € per sol·licitant. La segona línia d’ajut és per a l’adquisició d’Equips de Protecció individual i/o col·lectiva obligatoris, com a prevenció de la Covid-19, amb una quantia proporcional al 50% de la despesa realitzada i fins a un màxim de 150 €.
En total, l’Ajuntament ha destinat una partida de 60.000 euros per a aquests ajuts, que s’aniran atorgant per ordre de sol·licitud. Aquestes es poden presentar aquests dies i fins al 7 de juliol, a través de la seu electrònica, al Departament d’Empresa i Comerç

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?