Ripollet conscienciarà al món esportiu i als joves contra la violència masclista

cb9c495b17bc28a44ffb50c55572ed63

El consistori ha demanat a clubs i equips esportius que exhibeixin pancartes abans dels partits durant els dos propers caps de setmana

Ripollet commemorarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre, amb un ampli programa d’activitats que es realitzarà entre dissabte vinent i el dia 2 de desembre. Una part important de les accions de sensibilització, formacions i campanyes tenen aquest 2016 el públic jove com a destinatari.

El Kftí del Casal de Joves, per exemple, prepara un taller de prevenció de les violències de gènere a través del teatre social, obert a tots els usuaris del casal, joves de 18 a 30 anys; i la formació per a professionals se centra també en aquest coŀlectiu..La campanya, coorganitzada enguany per la regidoria de Polítiques de Gènere i Feminismes, el Patronat d’Esports i la Taula de Dones, ha volgut a més implicar els clubs esportius. Aquest cap de setmana i el proper es desplegaran pancartes amb el lema ‘L’esport a Ripollet contra la violència masclista’ abans de cada competició esportiva.

L’acte central de la diada és portarà a terme el mateix dia 25 a la plaça del Molí amb la lectura del manifest i la pintada d’un mural de la Taula Feminista en homenatge a totes les víctimes mortals per feminicidi a Catalunya l’any 2016. El mateix divendres es presentarà la memòria del Protocol d’atenció a les dones en situació de violència masclista, renovat el 2015, i s’impartirà un taller per a professionals sobre sexualitat i prevenció de la violència entre els jovent. Inscripcions al 93 504 60 40 o a siad@ripollet.cat. – JJR.

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?