Ripollet al Dia difondrà el 90 è aniversari del Club

CBR_basquet_254

La revista Ripollet al Dia i el Club Bàsquet Ripollet han arribat a un acord perquè a través de la publicació i en una secció especial es difonguin les fites més destacades dels 90 anys de bàsquet al poble.

l L’entesa de Ripollet al Dia i el Club Bàsquet Ripollet permetrà que el setmanari d’informació local publiqui regularment fites històriques del bàsquet a Ripollet. Aquesta informació permetrà que les lectores i els lectors de la revista coneguin alguns dels moments més destacats dels 90 anys d’història del Club Bàsquet Ripollet.
La presidenta del C.B. Ripollet, Núria Gorina, agraeix a la direcció de Ripollet al Dia la seva «predisposició» per col·laborar amb el club. «Difondre els moments destacats de la història del club és ajudar a fer possible la festa del 90è aniversari del bàsquet al poble», afegint que aquest aniversari és, també, «una fita destacada de la història de Ripollet».

Per Gorina, divulgar aquests moments de la història del C.B. Ripollet ajudarà a donar a conèixer les característiques d’un club que ha fet de la difusió de valors positius entre les jugadores i els jugadors una de les seves raons d’existència, així com la voluntat d’innovació i progrés del nostre poble. Rebla que «divulgar la història del C.B. Ripollet és visibilitzar la feina que fem actualment i la nostra voluntat integradora per seguir treballant des de l’esport per al poble i la seva ciutadania

L’estrena de la coŀlaboració, aquest 27 de gener es dedica al primer equip de l’entitat que va debutar el 25 de maig de 1931 amb el nom de Bàsquet Club Ripollet – nom fins als quaranta del C.B. Ripollet – jugant i guanyant el seu primer partit amb la Penya Marta de Sabadell. Resultat: 36 a 14. L’equip pioner l’integraven en Joan Creus i n’Antoni Teixell, que jugaven de defenses, en Manel Mogas, central, en Victorí Segura i en Joaquim Altimira que eren davanters. En Josep Bou feia de massatgista.

Posteriorment es publicaran altres col·laboracions dedicades, entre altres temes, al primer equip femení de l’entitat, que va posar-se en marxa l’any 1950, formacions destacades, iniciatives del club, triomfs, etcètera.

Aquestes coŀlaboracions recolliran i divulgaran, entre altres materials, els continguts del llibre dedicat al 75è aniversari del Club Bàsquet Ripollet, 1931 – 2006, d’Ernest Boquet i Modest Serra.. – Redacció

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Abrir chat
Necessites ajuda?