Ripollet acull el segon Fòrum d’entrenadores organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet

10 Vista mentoria a Ripollet

El CB Ripollet amb el suport de l’Ajuntament de Ripollet ha estat l’amfitrió d’una activitat pensada per millorar la formació tècnica i pràctica de les entrenadores del país.

El Pavelló Francesc Barneda ha acollit el segon Fòrum d’entrenadores, pensat perquè millori la qualitat tècnica de les entrenadores catalanes. Organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet ha comptat amb conferències tècniques com «Principi de les rotacions defensives, mig camp», dictada per Tatiana Gallova, entrenadora del CMU CSU Constanta de Bucarest, Romania. S’ha treballat aspectes tan interessants i necessaris com la cura psicològica de les jugadores i els equips, amb l’exposició «Com gestionar les frustracions», a càrrec de la psicòloga Paula Sierra. S’han fet reunions de treball entre mentores i entrenadores. I hi ha hagut un taller dedicat a treballar situacions reals en entrenaments i partits. Les participants han tingut espais oberts on plantejar les seves preguntes a les ponents.

La presidenta del CB Ripollet, Núria Gorina, ha valorat molt positivament la realització del Fòrum a Ripollet. «És un premi per al club i per al poble», explica, afegint que «el Club Bàsquet Ripollet treballa molt activament i cada dia perquè les nenes, les joves i les dones puguin jugar a bàsquet. Amb les mateixes eines que els homes i amb les entrenadores millor formades». «És una manera de fer créixer l’esport que ens agrada, amb les mateixes oportunitats per a tothom», sentencia.
La presidenta del CB Ripollet agraeix el suport de l’Ajuntament de Ripollet. Detalla que des del primer moment la institució ha fet costat al CB Ripollet i la Federació Catalana de Bàsquet, fent possible el Fòrum.

Una de les assistents al Fòrum ha estat Maria Planas. Reconeguda entrenadora i pionera del Bàsquet Català, va saltar recentment a l’actualitat per haver ingressat al Hall of Fame de la Federació Internacional de Bàsquet (FIBA). El Hall of Fame és a la House of Basketball Patrick Baumann de Mies, Suïssa.– Text: J.Jorba.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?