Quatre podiums i un ascens

10 Benjami Ainoa Ariadna 270523 copia

En una nova setmana en què els primers equips no han disputat cap partit, el protagonisme ha estat pels més petits del club i pels més grans.
L’equip de Veterans format per Paco, Bascu, Vicens, Mihai i Manuel van guanyar per un clar 4 – 2 al Collbató i van aconseguir l’ascens a las tercera categoria B de veterans. El partit es va disputar a Ripollet ell dimecres 24. En aquesta jornada, que suposava l’ascens, va jugar Paco, Bascu i Vicens.

Campionats de Barcelona per equips
Pel que fa als equips de la base, quatre equips locals va aconseguir pujar al pòdium.del campionat de Barcelona per equips que es va disputar entre dissabte i diumenge.
El dissabte 27 de maig va ser el torn dels mes joves. L’Ariadna Arnau en categoria benjamí, fent equip en aquesta ocasió amb l’Ainoa Caparrós de la Calella, van accedir al pòdium en quarta posició. El mateix dissabte l’equip Infantil format per Octavi Cutillas i Adria Silva van aconseguir la tercera posició.
Per finalitzar el diumenge 28 dos pòdiums més: l’equip infantil femení formar per Maria Morales, Alicia Llibre i Carmen Domingo van aconseguir un segon lloc amb els mateixos punts que les primeres classificades. Per a finalitzar a la categoria Juvenil Yassir i Adria Hernandez van aconseguir el darrer pòdium del cap de setmana amb un quart lloc. – Text i foto CTT Ripollet. Foto: les palistes Ainoa Caparrós i Ariadna Arnau (benjamí) amb el trofeu dels campionats de Barcelona I, al costat d’ aquestes línies, els components de l’equip de veterans que van guanyar el partit d’ascens.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?