20 nous desfribil.ladors als carrers, als cotxes policials i en equipaments de Ripollet

6 Desfibriladors copia

Ripollet va renovar dijous passat tots els aparell de reanimació cardíaca instaŀlats en edificis municipals, als cotxes de la policia local i a la via pública i n’ha ampliat el nombre passant de 13 a 20 unitats. L’empresa Neosalus, amb qui l’Ajuntament ha signat un contracte a través d’un conveni marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), ha proporcionat els nou 20 Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) i s’encarregarà tant del manteniment dels aparells com de la formació de personal municipal. Ambos aspectes són claus per evitar morts com a conseqüència d’aturades cardíaques i formen part del programa de cardioprotecció.del municipi, que preveu formacions periòdiques de com actuar en cas d’emergència.

Sis dels 20 desfibril·ladors són mòbils, i formen part dels vehicles de la Policia Local que ha incrementat la seva dotació amb quatre noves unitats mòbils i la instal·lació d’un aparell de reanimació a la comissaria. Altres equipaments dotats amb desfibriŀladors són el Centre Cultural, l’Oficina de Drets Socials, el poliesportiu municipal, els camps de futbol municipal i de l’Industrial, els pavellons Joan Creus i Francesc Barneda i l’Oficina de Promoció Econòmica de Tiana-Pont Vell. Pel que fa a la via pública, se n’han instaŀlat dos nous a l’avinguda de Maria Torres i a la rambla de Sant Jordi, 68 a més de renovar els tres ja existents a les places Pere Quart, Onze de Setembre i parc del riu Ripoll. El ple va aprovar en la sessió de gener adherir-se a l’Associació Catalana de Municipis. —JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?