Participació ripolletenca en un Sant Miquel floral a Uriangato, Mèxic

8 catifaires WhatsApp Image 2021-09-26 at 23.22

La localitat mexicana d’Uriangato celebra les festes de Sant Miquel, el seu patró. Un dels actes destacats és el sisè «Encuentro Internacional de Alfombristas», previst pel 6 d’octubre i que comptarà amb la participació de la Federació Catalana de Catifaires. La pandèmia mundial ha impedit la presència dels artistes catalans a Mèxic. Amb imaginació i recursos tècnics han elaborat una catifa dedicada a Sant Miquel que s’ha enviat virtualment a la ciutat mexicana. L’Associació Cultura i Tradició, a través del seu president, Pere Padró, ha participat creant la cara del sant.

Al Palau de la Generalitat
Altres activitats dels catifaires ripolletencs han estat la participació en una gran catifa floral que reproduïa a Sant Jordi, que es va poder veure per la Diada al Palau de la Generalitat. També van participar a la final a quatre de la lliga femenina 2, celebrada el darrer cap de setmana al Pavelló Joan Creus. Van elaborar una catifa al·legòrica del 90è aniversari del C.B. Ripollet. I el dia 2 d’octubre l’entitat ripolletenca participarà en la XV Trobada de Catifaires de Catalunya que es farà a Bellvei. Les catifes tindran forma de gorra de cap, un producte genuí del poble. Pere Padró signa el disseny que presentarà l’entitat ripolletenca, anomenada «L’esclat de la Primavera».— J. Jorba

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?