Mondo Sonoro estrena «Furia Amarilla», nou videoclip dels Wild Mamas

7 Captura vídeo de Wild Mamas copia

La coneguda publicació musical ha publicat el segon single i videoclip de la banda ripolletenca, avançada del que serà l’1 de desembre la seva estrena en format llarg amb M.O.N.O. (Wild Punk, 2023). Diu la publicació que Furia Amarilla «són tres minuts de guitarres distorsionades i melodies lligades, que, a ritme potent i frenètic, acaba confluint en un final ràpid i explosiu, que et farà pujar el pols i les ganes de saltar.» El tema s’acompanya d’un videoclip creat per Mikid i Tokio Films que parodia la lluita contra un mateix de manera urbana, divertida i surrealista.

Respecte a la cançó, el grup diu «a vegades pensem que les coses canviaran amb petits gestos i constantment estem lliurant una batalla contra nosaltres mateixos. Em canso de mi mateix. Intento fer-ho diferent, ensopegar, ensopeguem. Un bucle mental al que busquem raons i per què a les nostres pròpies preguntes. Potser a l’altra banda, trobis l’ajuda fàcil, que avança a cop de pastilla, sense que et preguntis realment perquè la prens. Al final, tot té conseqüències, que acabem assumint. El bo és adonar-se’n, ja que creixem en espiral. Si vols canviar, sembla que caldrà ensopegar i equivocar-se. I amb això, deixar fluir».
Si voleu veure el videoclip i escoltar la força dels Wild Mamas, busqueu el canal de Yuotube de Wild Punk. – JJ

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?