Melodi López suma SOM a la candidatura de Tirado

8 PSC IMG_20230303_155729

L’actual portaveu de SOM Ripollet és una de les nou persones que opten a un dels llocs de sortida de la llista socialista a les pròximes eleccions municipals de maig. L’assemblea de militants del PSC ratificarà la proposta de Tirado el 14 de març, després de presentar-la ahir a l’executiva socialista

L’actual portaveu de Som Ripollet a l’Ajuntament, Melodi López, s’incorpora a la llista del candidat del PSC a l’alcaldia, Lluís Tirado en les pròximes eleccions municipals de maig. López (Ripollet,1975) va encapçalar la llista del grup independent SOM Ripollet en les municipals de 2019 i, des d’aleshores, és regidora de l’Ajuntament de Ripollet i portaveu del grup de SOM d’un únic regidor. En les properes municipals ocuparà un dels sis primers llocs de la llista socialista, va anunciar divendres passat l’alcaldable socialista, que ahir tenia previst presentar la llista complerta a l’executiva local perquè l’assemblea pugui aprovar-la el 14 de març.

El de López és el quart fitxatge que anuncia Tirado després de la presentació com a candidats independents de l’ex futbolista Manel Martínez i de les activistes pels refugiats d’Ucraïna i del moviment feminista, respectivament, Bàrbara González i Montse Arraez, les últimes setmanes. “Ripollet necessita un canvi” defensa l’alcaldable socialista, i la suma d’independents en llocs de sortida respon a “la voluntat de fer un projecte el més transversal i ampli” possible.

L’últim anunci però, suposa un “bombazo”, com diuen els mateixos socialistes, perquè la incorporació de l’actual portaveu del grup de SOM a la candidatura de Tirado deixa, en principi, a SOM fora de la cursa electoral.

La portaveu de SOM, que mantindrà el càrrec fins a la dissolució dels grups municipals, va explicar que havia decidit acceptar la proposta de Tirado després de consultar-ho als seus seguidors. SOM, que durant la legislatura va disgregar-se i ha signat les últimes campanyes com a grup municipal, va pactar al principi amb Decidim però posteriorment es va sentir defraudat per l’incompliment dels acords en neteja i la residència.. Lluís Tirado “és l’únic alcaldable amb capacitat de gestionar i tornar a aixecar Ripollet”, va assegurar divendres López.

Les últimes setmanes el PSC ha presentat també els candidats Óscar López, secretari de les Joventuts socialistes de Ripollet i a les regidores Sonia Martín i Eva Herrera, que revaliden la confiança de Tirado. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?