Mediació al barri

ac9eaae1d1c1dba787e6549c691345ac

El servei de mediació de conflictes intervé al barri de Can Vargas, on està entrevistant els veïns per detectar els problemes de convivència i cercar una solució consensuada entre els usuaris del Parc Gassó i Vargas. 

On hi ha convivència, hi ha conflicte. Al voltant d’un centenar de veïns demanen cada any a l’Ajuntament que facin de mitjancers en problemes  personals, familiars, comunitaris o escolars. El servei gratuït de Mediació de Conflictes de l’Ajuntament de Ripollet va obrir portes l’any 2010, i ara,  sota el paraigües d’Igualtat els últims tres anys, acaba d’obrir una nova línia de treball amb la intervenció en el conflicte del Parc Gassó i Vargas, on els veïns es queixen de sorolls, brutícia i botellons. Es tracta de trobar “solucions alternatives basades en el diàleg”, expliquen els seus responsables. L’anunci  d’ampliació es va fer dilluns, coincidint amb la celebració demà dijous, del Dia Europeu de la Mediació i la posada en marxa d’una campanya de difusió del servei i la cultura de la pau .  —Judit Josa

 

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?