Mares i infants reclamen carrers nets de caques de gos

4 accio

“No s’imaginen les dificultats per sortejar les caques de la vorera, haver de baixar a la carretera amb el cotxet i el bebè per poder continuar el camí”, diu una de les mares mentre altres recorden les persones amb cadires de rodes i advoquen per una ciutadania cívica i un espai públic per a tothom.

 La tarda de dissabte un grup de mares i infants de l’associació de criança Mama Cria van pintar amb guixos de colors la plaça del Molí i van penjar cartells a la plaça i altres indrets de la ciutat per reclamar més civisme als propietaris d’animals i que no s’embrutessin els carrers amb les defecacions de gossos. Alguns dels vianants aplaudien l’acció de protesta i conscienciació convocada per l’associació de suport a la criança Mama Cria. Fundada fa uns 8 anys i amb dos grups actius per a mares d’infants de 0 a 4 anys i de 5 a adolescents, l’entitat manté la convocatòria de la protesta oberta per a qui vulgui sumar-se a la reivindicació . Expliquen que després del confinament, es troben amb els carrers més bruts i les dificultats que els ocasiona les caques en el seu dia a dia. Reclamen un espai de convivència, i si bé consideren que la majoria de propietaris d’animals són cívics i recullen, volen conscienciar així de la necessitat de cuidar entre tots l’espai públic. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?