L’skyline de Ripollet, imatge de la Festa Major 2021, que se celebrarà entre el 27 i 30 d’agost

6 cartell Festa Major_ok

El municipi es prepara pel retorn de la seva festa gran: unes votacions populars a les xarxes acaben de decidir la imatge del cartell entre dues propostes preseleccionades per la Comissió de Festa Major

L’Skyline de Ripollet i el confeti de colors, representant la diversitat, el moviment i allò coŀlectiu com un tot, són els dos elements destacats del cartell de la Festa Major 2021, que tindrà lloc del 27 al 30 d’agost. Amb un 81% dels vots ha superat a l’altre cartell finalista, amb un cor lila encès en flames, que només va aconseguir el 19% dels vots a través de les xarxes socials institucionals.
Tot i la voluntat de la Comissió de dur a terme un concurs popular de cartells, finalment, per qüestions tècniques i atenent la normativa, que prohibia la celebració de festes majors, es va acordar votar entre les 6 propostes que va presentar el departament de Comunicació de l’Ajuntament i, de les quals, aquestes dues van quedar empatades amb més punts.
El regidor de Cultura i Comunicació, Oriol Mor, ha explicat que aquesta setmana hi ha previstes les darreres reunions amb entitats i el Gremi de Firaires i que “tancat el cartell, continuem fent un esforç per adaptar-nos a la normativa vigent fins al darrer moment” El consistori està ultimant els detalls abans de fer la presentació pública del programa, prevista en breu. — RAD (NP

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?