L’ofrena floral 2022 deixa una quinzena de rams al monument a Casanova

8 Diada tots els grups

L’ofrena floral de la Diada del 2022 ha deixat prop d’una quinzena de rams de flors al peu del monument a Rafael Casanova, a la plaça de l’Onze de Setembre. Prop d’una vintena d’entitats, entre associacions socials, culturals i esportives i les formacions polítiques de Decidim, PSC i Junts per Catalunya van participar diumenge a l’acte institucional de la Diada. ERC va dipositar flors abans de l’acte, una protesta habitual pel to excessivament festiu de la commemoració a Ripollet.

La presidenta de l’ANC Ripollet Francesca Gispert va llegir un manifest en què proclamava la voluntat d’independència per “l’anhel de llibretat”. Durant l’acte també va intervenir la portaveu de Decidim, Txell Caler.
L’ofrena de l’Ajuntament de Ripollet, amb regidors de Decidim i PSC, va clausurar l’acte institucional, inaugurat una estona abans, quan dos agents de gala de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra van hissar la senyera a la plaça

La societat Coral El Vallès va obrir .i tancar l’acte amb la interpretació final del cant dels Segadors, entre altres peces. També va amenitzar les aturades entre blocs d’ofrenes. Durant l’acte, Ripollet Country va fer una petita exhibició i els geganters van sortir a la plaça. La Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC), en una de les delegacions més nombroses. va tancar les ofrenes d’entitats. Entre altres van fer ofrena, Alegrias de Sur, Ripollet Country, la nova associació Sardanistes de Ripollet, l’associació d’espectadors del Teatre Auditori de Ripollet, Amics del Teatre de Ripollet, l’Aula d’Extensió Universitària, la Societat Coral El Vallès, Acció Fotogràfica Ripollet, la revista de Ripollet, la penya barcelonista i l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). —JJR

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?