Llavaneres 33 – HC Ripollet 22

10 Picsart_23-11-12_19-33-37-254 copia

Diumenge ens vam desplaçar a Llavaneres, primer classificat, en principi era un partit sense gaires obcions, però els nostres jugadors van sortir molt motivats, a la primera meitat, les nostres jugades d’atac acaben en gol i la defensa superava l’equip local, al minut 20 , manàvem al marcador amb un 7 a 8. Es jugava molt bé, els jugadors estaven molt encertats. A la segona meitat, en els primers 10 minuts seguim igual, una defensa que superava clarament els locals.A partir del minut 15 ens va començar a superar l’equip local, per tenir més canvis, al Ripollet ja li fallaven les forces i els locals de mica en mica es van anar distanciant, aconseguint la victòria.

En resum, un bon partit dels nostres jugadors que durant 45 minuts han dominat però que al final no han pogut aconseguir els dos punts. El proper partit serà el 14 de gener. Pel Ripollet han jugat: Brian, Arnau, Guillem, Gerard, Joel, Adrià, Ruben S, Ferran, Ruben H, Xavi i Manu. — CH Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?