L’Escola de Bàsquet Sant Gabriel de Ripollet celebra el seu 41 Torneig

11 esports sant Gabriel IMG-20230526-WA0019 (00000002) copia

Entre el 2 i el 4 de juny, de divendres a diumenge, celebrarem el nostre 41è Torneig de l’Escola de Bàsquet Sant Gabriel de Ripollet.

Començarem el divendres 2 de juny en una primera jornada que s’inicia a la tarda amb un concurs de tir grupal amb tots els nostres jugadors i jugadores. També es disputarà el primer partit del cap de setmana, el de l’infantil masculí que s’enfronta a l’UBSA. Per acabar la jornada tindrem el partit dels nostres amics de l’ASPADI i el fantàstic partit d’entrenadors/es, que posarà el punt i seguit al cap de setmana.

Pel que fa a la jornada del dissabte, començarem ben aviat, a les 9 del matí. Tots els nostres equips realitzen un partit amistós que acabaran a les vuit de la tarda. Seguidament, realitzarem el gran sopar amb totes famílies al pati de l’escola després de realitzar la típica desfilada dels jugadors i jugadores.

Aquest any acomiadarem a les noies de la generació del 2007, un equip que va començar a jugar fa molts anys, quan les nenes eren molt petites.

Per acabar el cap de setmana, diumenge, realitzarem durant tot el matí un 3×3 amb tots els nostres jugadors i jugadores dividits per categories. Un gran matí per acabar de gaudir de l’esport i dels amics.
Durant tot el cap de setmana tindrem bar per poder beure i menjar, combatint la calor i el cansament acumulat.

Per tota la gent que sent el sentiment BSGR, el torneig és un cap de setmana ple d’emocions, alegries i sobretot de molt bàsquet. El sentiment és compartit així que us esperem a totes i a tots, per gaudir plegats! – Text i foto: Basquet Sant Gabriel de Ripollet. Fotografia de família de la 40à edició del tornei

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?