L’equip aleví de bàsquet de l’escola Escursell, segon de Barcelona

2 Escola Escursell IMG-2023

Les nenes i els nens basquetbolistes alevins de l’Escola Escursell han quedat segons de Barcelona en la seva categoria d’esport escolar.  Arribaren a la competició després de guanyar la fase organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud. Alejandra, l’entrenadora, explica que assoliren aquests resultats gràcies a bons entrenaments i esforç. «Les nenes i els nens, i nosaltres, ens emocionàrem molt», explica la tècnica, perquè van poder veure com el treball de tota la temporada dóna molts bons fruits. La competició de Barcelona va comportar apujar el nivell del bàsquet a pista, enfrontant-se a equips més experimentats de Sant Cugat del Vallès o Sabadell. Així i tot, quedaren segons.

L’equip el formen 19 jugadores i jugadors. L’Alejandra, exjugadora de bàsquet convocada diverses vegades al combinat nacional del seu país, Equador, i una altra mamà, formen la part tècnica del grup. Durant la primera volta van fixar-se en les característiques dels equips contraris per dissenyar estratègies que els permetessin vèncer-los. Inculcaren als infants tècnica però també respecte per als contraris i joc net. Fonaments de bàsquet i valors.

Aquest any acaben la primària i molts ja han anunciat que seguiran jugant als clubs del poble.

.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?