L’art, element de canvi i transformació social

4 Grau Zero WhatsApp Image 2023-10-08 at 20 copia

Quatre artistes, un coŀlectiu local de creadors joves i alumnat de l’INS Lluís Companys conviuran durant una setmana a Grau Zero

De dilluns 16 a divendres, 20 els participants a la primera residència artística de Traça, Grau Zero, indagaran a l’arxiu municipal sobre els exilis culturals, els moviments migratoris i la realitat socio cultural del jovent de Ripollet per generar respostes coŀlectives a partir de la creació artística. Durant la tarda compartiran experiència en activitats, obertes a tota la població. Exposicions, mestissatges musicals, performance sonores i la projecció de cintes de ripolletencs premiats amb el Goya, La maldita d’Ivan Zahinos i La inútil de Belen Funes complementen els debats i trobades de les jornades zero “Moure’ns un grau per transformar la ciutat”. Aquesta primera residència artístics ha estat convocada pel coŀlectiu Traça.
A les pàgina 18 de l’agenda, trobareu publicats els actes dia a dia fins el dimecres 18 d’octubre. —JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?