La divisió d’honor femenina aconsegueix a Madrid la primera victòria de la temporada

10 Marta Reka Mireia Lidia collado 21 oct 2023 copia

Cap de setmana amb triple desplaçament a Madrid. L’equip de l’Autoescola Tatchepol va aconseguir la primera victòria de la temporada per 2-4 .amb els 2 punts obtinguts per Reka Bezeg i Marta Peñarando Tot i que Lídia Rico no va guanyar cap dels seus dos partits, els va perdre per la mínima. La palista Mireia Peretó, que està de baixa i que esperem pugui jugar aviat, va estar acompanyant i animant les seves companyes d’equip. Les ripolletenques van perdre per idèntic resultat de 4-2 contra Boadilla i San Sebastian. El Boadilla, que aspira a l’ascens a superdivisió, és un rival molt difícil. Més dura va ser la derrota amb San Sebastian de los Reyes que és un equip que estarà en la mateixa lluita que les de Ripollet.
El cap de setmana passat també va significar el debut de les més joves a la primera divisió estatal. Van disputar la primera trobada que es va fer a Ripollet. L’equip no va aconseguir puntuar en el seu debut. El partit que més a prop ho van tenir va ser contra Eivissa, on van forçar els dobles i a on van caure per un ajustat 3-2. Pel jove equip de l’Autoescola Tatchepol Ripollet van jugar: Maria Morales, Carmen Domingo, Ainoa Caparrós, Ariadna Arnau i Alicia Llibre.

Pel que fa a les categories masculines, dues derrotes. El Clínica Dental Vírgen del Pilar van caure per un clar 1-5 contra Amics de Terrassa i el jove equip del WBTravel Ripollet va perdre en un disputadíssim matx per 4-2 al difícil camp de l’Olot. -Text: CTT Ripollet.

La resta de resultats van ser:
1er. Provincial: CTT Ripollet 6 – 0 Amics de Terrassa
Segona “A”:
CTT Ripollet 5 – 1 Amics de Terrassa
Tercera “A”:
Juma Ripollet 5 – 1 CTT Barcelona
Tot Motor Cerdanyola Ripollet 2 – 4 Falcons Sabadell

Els veterans van jugar jornada entre setmana.
Els resultats van ser:

Vet. 2ona. “B”:
CTT Ripollet 4 – 2 El Centre
Vet. 3era. “B”:
El Cercle TT Gràciea 4 – 3 CTT Ripollet
Vet. 3era. “C”:
CTT La Unió 1 – 5 CTT Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?