La competència de proximitat d’ Amazon

6 comerç

La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) presenta la plataforma Cliccat.cat, un marketplace sorgit de la unió en ple confinament d’una quinzena d’associacions comercials de Catalunya, entre aquestes, la de Ripollet. Després de firmar un acord de coŀlaboració amb Correus i altres grans companyies, la plataforma preveu créixer els propers mesos i esdevenir una alternativa d’e-comerç. L’objectiu: preservar l’essència de la botiga tradicional, facilitant la seva digitalització.

Comprar per Internet ha esdevingut un gest tant habitual que ha canviat per sempre la forma de comprar i pagar. Els comerç de proximitat i les botigues tradicionals han sumat esforços ara per adaptar-se a la nova realitat i preservar els valors de la botiga física, en un món global i cada cop més digital. El president de la Unió de Comerciants de Ripollet, Sergi Vera i el gerent de l’empresa Digitalcat, Ivan Moldejar, van presentar dimarts passat la plataforma Cliccat.cat, acompanyats per la regidora de Comerç, Txell Caler.

Es tracta “d’una iniciativa associativa per dotar de visibilitat on line el comerç de proximitat i tradicional i poder competir amb igualtat de condicions”, va explicar Moldejar en la presentació d’una plataforma en expansió. Cliccat.cat, que està operatiu des de fa uns tres mesos després d’un any i mig de desenvolupament, preveu incrementar la seva massa i volum els propers dos mesos després de rebre el suport del grup tecnològic Hiberus i signar un acord amb Correus com a plataforma logística.

El client potencial podrà optar a milers de referències de productes i serveis — els que ofereixen els comerços de proximitat— de tipologies diverses, va vaticinar Moldejar, a més de poder optar a un tiquet i un enviament únic per compres a diverses botigues d’un mateix territori, entre altres avantatges. Quatre comerços de Ripollet venen a la plataforma, dos mesos han iniciat la digitalització i una quinzena més estan en procés de formació. — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?