L’handbol reforça els seus llaços amb Ripollet cinc dècades després

b28cbe6511a4db9839d58c5beb3f657f

El club celebra el cinquanta aniversari amb la renovació complerta del vestuari i una crida a créixer. La nova imatge incorpora els colors de la bandera i els símbols del municipi per crear identitat  

El president del Club d’Handbol Ripollet, Albert Jordana i l’alcalde Josep M. Osuna van presentar divendres l’equipació que estrena el club amb motiu de la celebració aquest 2018 del seu 50 aniversari. Els jugadors vesteixen els nous colors des de dissabte passat, dia en què els equips van posar per l’afició en la presentació oficial de la temporada, al pavelló de Joan Creus. President i alcalde van estar acompanyats pels directius del club, el vicepresident José Manuel Peña i la delegada Mari Montes a més del regidor d’Esports Ramiro Moldes.

Marca de ciutat
El nou vestuari no presenta només un canvi estètic, sinó que darrera hi ha tota una filosofia i esforços per sintetitzar el poble de Ripollet. Amb motiu del 50è aniversari el club ha renovat la totalitat de la gamma d’equipacions i colors, cosa que no resulta fàcil, explica el vicepresident i autor del nou disseny, José Manuel Peña. Els canvis han arribat fins l’escut del club, que s’ha renovat.
L’escut de les noves camisetes fusiona els valors del logotip original, de 1968, amb una visió més moderna i d’acord amb l’actualitat, segons Peña. La reproducció abstracta d’un pollet, símbol del municipi, atreu les mirades el davanter de la nova camiseta; les seves manegues s’han poblat amb plomes a més d’incorporar un logotip commemoratiu dels 50 anys.
A la senyera catalana, que els jugadors lluïen a les camisetes des de fa mig lustre, pel 45 aniversari, se li suma ara la bandera tricolor de Ripollet. Tots els jugadors portaran a la part inferior de l’esquena l’skyline del municipi, la reproducció gràfica dels edificis més emblemàtics de Ripollet. La camiseta a més es reserva només pel patrocinador principal del club que, des dels inicis, ha estat la gestoria Franco, i s’han suprimit la resta de logos d’sponsors menors.

ELS COLORS DE rIPOLLET
Pel que fa als colors, en la primera equipació s’ha conservat els vermells, blancs i negres originals del club, si bé les combinacions són diferents. En la camiseta predomina el vermell de fons, amb detalls blancs i negres mentre que el pantaló canvia el tradicional blanc pel negre.
És en la segona i tercera equipació i en el vestuari dels porters on més s’aprecia l’atreviment dels canvis i la voluntat de representar Ripollet. El nou vestuari juga amb els tres colors de la bandera local: el groc, el porpra i el celest, color aquest últim, que domina pels porters .
Segons l’alcalde Josep M. Osuna, el nou disseny de les camisetes aporta “nous aires” a la vestimenta de l’handbol Ripollet alhora que respecta la línia cromàtica de vermells i negres del mateix club d’handbol i altres entitats esportives com el futbol i el futbol sala. L’ús dels mateixos colors “unifica i dota d’identitat i personalitat” l’esport ripolletenc, va senyalar Osuna, que va agrair els esforços de l’esport local en la direcció de crear marca. L’alcalde va destacar l’adopció de senyes d’identitat del municipi, en especial l’Skyline al reves de les camisetes. L’edifici consistorial va ser l’escenari escollit per la presentació tant per reforçar la idea de fer poble i construir marca amb la nova imatge del Handbol Ripollet com per agrair la coŀlaboració.

CRIDA PER FER GRAN L’HANDBOL
L’afició podrà comprar la nova equipació al torneig anual que organitza el club el mes de juny. Enguany el torneig passarà d’un a dos dies, el dissabte 9 i 10 de juny. Altres actes d’aniversari previstos són la convocatòria d’un sopar, el 13 d’abril, a més de jornades de portes obertes —els entrenaments es fan els dilluns al pavelló i els dimecres i divendres, a partir de les 18 hores, a l’escola Anselm Clavé—, un curs d’entrenadors a l’estiu o la celebració d’unes jornades de tecnificació la setmana vinent, entre el 26 i 29 de març (divendres passat quedaven places lliures).
Amb una massa social que supera el mig centenar de persones, l’handbol Ripollet suma a la seva trajectòria grans fites; pot presumir, per exemple, d’haver rebut trofeus de la Federació d’Handbol com el de l’esportivitat i d’haver disputat, en l’època daurada dels anys 60 i 70 del segle passat, grans categories i competicions.
Cinquanta anys després de la seva fundació, el club aspira créixer tant en veterans com amb la captació d’infants de 6 a 14 anys. D’idees i d’història no en falten, van deixar clar divendres els directius del club, amb una crida a sumar-se i fer gran de nou, l’handbol Ripollet. “Som Ripollet”, va insistir el seu president, al subratllar “el gran pas” fet amb la renovació de la gamma d’equipacions.—Judit Josa

Ripollet al dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?