Jugadors i tècnic del CB Ripollet guanyen l’All Stars de Super Copa Catalunya

8 Foto Allstars copia

En un cap de setmana sense competició regular per descans, els jugadors del CB Ripollet Antonio Quirós i Roger Vilanova i el tècnic Raúl Jodra han format part de la conferència est de la Super Copa Catalunya

Els jugadors del Super Copa Catalunya del CB Ripollet Antonio Quirós i Roger Vilanova, junt amb el tècnic Raúl Jodra, han formar part de la conferència est de la Super Copa Catalunya que va jugar l’All Stars de la categoria a Sant Adrià de Besòs. La conferència dels ripolletencs s’ha imposat a la de l’oest per un ajustat 87 a 90.

Les conferències han estat formades per 12 jugadors, fruit d’una votació entre entre capitans i entrenadors de la categoria.

Cada conferència, integrada per 7 equips de la lliga, ha estat dirigida per 2 entrenadors de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció.
Durant el passat cap de setmana no hi ha hagut competició regular per descans. -Text: Jordi Jorba. Foto: © M.A. Chazo / FCBQ Imatge de família dels equips de les dues conferències

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?