Joan Arnau, primer soci d’honor i expresident, rep la insígnia d’or de la Federació Catalana de Tennis Taula

10 Joan Arnau insignia nov 2023 copia

La noticia del cap de setmana al mon del tennis taula local ha estat la insígnia d’or que la Federació Catalana de Tennis Taula ha atorgat a Joan Arnau. L’acte es va celebrar dins del torneig internacional de Barcelona. Un pavelló de la Salle Bonanova ple va poder veure en directe aquest reconeixement per a Joan Arnau que va ser president de la Federació Catalana entre els anys 2011 i 2021. En el seu breu discurs Joan Arnau va voler agrair i va participes a tots els membres de les seves juntes d’aquet reconeixement, que malgrat ser individual ell va voler generalitzar a tots els seus companys.

La competició
Pel que fa referència a la competició una barreja de resultats. L’Autoescola Tatchepol Ripollet de divisió honor femenina malgrat no jugar, després dels resultats de la jornada de cap de setmana manté la seva cinquena posició al grup dos. L’equip masculí del Clinica Dental Virgen del Pilar va guanyar per un contundent 1-5 en el seu desplaçament a Cardedeu. En aquesta ocasió van jugar Miquel Arnau, Victor Llorens i Julio Andrade. A la tercera divisió al jove equip del WBTravel Ripollet se li va tornar a escapar la victòria per un 2-4 contra el Sant Cugat.
Per a finalitzar el dissabte 25 també es va celebrar la segona fase dels promeses, amb bons resultats pels jugadors locals. Dels 22 participants locals els més destacats en aquesta ocasió van ser: Sergio Mujica segon, Luis Guillermo Pimentel tercer; Ot Jané segon i Alvaro Macià primer. -Text i foto: CTT Ripollet. A la imatge Joan Arnau, expresident del CTT Ripollet i soci d’honor del club, en la recepció de l’insígnia d’or de la Federació.

La resta de resultats van ser:

Primera Provincial: CTT Ripollet 4 – 2 TT Esparraguera
Segona “A”: CTT Ripollet 6 – 0 Vilanova del Camí
Tercera “A”: Juma Ripollet 1 – 5 Lluïsos de Gràcia
Tot Motor Cerdanyola Ripollet 3 – 4 CPP Igualada

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?