Ja ha sortit la revista de la festa de Sant Antoni Abat 2024!

4 Portada revista Sant Antoni 154719[Untitled] copia

El món editorial local està d’enhorabona perquè aquesta setmana, a banda de les revistes habituals, ha sortit la publicació dedicada a la festa de Sant Antoni Abat que es farà al poble els dies 24 i 25 de febrer.
L’entitat editora i organitzadora de la festa, la COFSAAR, proposa una revista amb continguts informatius i interessants, per qui vulgui gaudir al màxim de la festa. El president de la comissió organitzadora, Marc Berenguer, publica un article on destaca algunes novetats de la festa. El noliejament d’un carro per a persones que van en cadira de rodes o la invitació a 5 entitats esportives perquè participin a la passada. Es tracta de la RUA, el Club de Boxa Ripollet – Team Isma Fighters, CF Ripollet i l’Escola de Futbol Base. Es constata el gran treball de l’entitat per organitzar i obrir la festa a tothom.
El banderer, Jorge Cerro, és entrevistat. Ha viscut sempre intensament el món dels cavalls. Diu que «cal desestigmatitzar la tradició, fer veure que no és només de grans famílies o ultra catalana sinó de la gent del poble que sent la festa com a seva».

El rector de Sant Esteve, mossèn Josep Gassó, és un dels participants necessaris de la festa. Beneirà als animals i acompanyants. Per ell la benedicció és «l’equivalent a agrair i desitjar el millor» a tothom. No debades «la humanitat va més enllà dels homes i les dones, són tots els éssers vius».
La revista inclou altres continguts interessants per qui vulgui conèixer i gaudir de la festa. Destaquen, entre d’altres continguts, el programa complert de la festa, dades sobre el Mercat de Sant Antoni que es farà a la plaça de Pere Quart, el record a en Jaume Figueras, dades sobre la Colla de Gitanes, banderers de la festa, i les fotografies guanyadores del 7è Rally Sant Antoni Abat 2023, organitzat per l’AFR.
Busqueu la revista als comerços i institucions coŀlaborades de la festa. O feu-vos socis i sòcies! — Jordi Jorba

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?