Importants victòries a domicili dels sèniors femení i masculí del CB Ripollet

Cap de setmana profitós dels equips blaus que juguen fases d’ascens

Les noies del sènior femení aconseguiren diumenge una gran victòria a domicili del Quart (Gironès). 51 per les locals i 60 per les blaves. El sènior A va aconseguir vèncer a la complicada pista de l’UBSA. Per dos punts, suficients per als blaus. UBSA 66 – 68 CB Ripollet.

Oxigen pur, les 2 victòries, per uns equips en fases d’ascens. Les noies del coach Edgar Paradell sumen 1 victòria i 2 derrotes. Els nois de l’entrenador Raúl Jodra reporten 2 victòries i 1 derrota. Força per la propera jornada!
Els júniors perderen els seus respectius partits. Les noies jugaren al Barneda i en un ajustat final, caigueren de 4 punts. CB Ripollet 43 – 47 CB Calella. Els nois jugaren a Berga (Berguedà). Perderen per un marcador de Bàsquet Berga 83 – 52 CB Ripollet.

Propera jornada
El júnior femení obrirà la jornada del dissabte 14 de maig a la pista de l’AESE. A les 14 h. El sènior femení jugarà a la pista del Vilabàsquet Viladecans. A les 16.30 h. Al Francesc Barneda jugaran el júnior i el sots21 masculins. A partir de les 17 h, el júnior masculí del CB Ripollet s’enfrontarà al CB Ciutat Vella. I a les 19 h, el Sots21 jugarà amb el Sant Quirze BC.
L’endemà les júniors femenines jugaran al Barneda amb l’AESE. A les 17 h. A les 18 h, el Sots21 masculí jugarà a la pista del CE Gelida. I a les 19 h, el sènior A masculí el CB Ripollet s’enfrontarà al F. Barneda al JAC Sants. – Text: CB Ripollet.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?