Important victòria de l’Autoescola Tachepol RipolleT

10 Reka temp 2023 24 copia

L’autoescola Tatchepol Ripollet es va imposar per un ajustat 4-3 al AD Collado Mediano. Victòria important que consolida a l’equip ripolletenc a la zona mitja de la taula i agafa distancia el seu rival. En aquesta ocasió van jugar per l’Autoescola Tatchepol la Reka Bezeg, la Marta Peñarando i la Mireia Peretó. A la banda van ser dirigides per la Gabi Feher.
A la segona divisió estatal el Clínica Dental Virgen del Pilar va assolir una victòria per 4-2 contra els Amics de Terrassa. Van jugar pels ripolletencs en Victor Llorens, en Pau Barceló i en Miquel Arnau. En Miquel va guanyar els seus dos partits i en Victor i en Pau van aconseguir una victòria cadascú que van donar el 4-2 definitiu. Amb aquesta victòria els ripolletencs, pugen fins a la cinquena posició de la classificació.
A la tercera categoria el WBTravel va caure per 1-5 en enfrontament contra el CTT Ripoll. Van jugar l’alineació habitual del jove equipo ripolletenc, formada per l’Octavi Cutillas, en Pau Alta i l’Alex Garcia.

Millors benjamins
Per a finalitzar amb l’actualitat del tennis taula local, remarcar que el dissabte 10 de febrer es va realitzat una concentració organitzada per la federació a on es van convocar als millors benjamins de la competició. Novament va quedar reflectit que la feina de Miquel Arnau al capdavant de la tecnificació local dona els seus fruits doncs 4 joves palistes locals van ser el convocats. En Lucas Pardo, en Liam Pacheco, l’Unai Tomas i el Leo Fluvià. .—Text i fotos: CTT Ripollet Foto: La palista Reka Bezeg i concentració de joves promeses

La resta de resultats van ser:
Primera Provincial: Amics de Terrassa 2 – 4 CTT Ripollet
Segona “A”: Amics de Terrassa 2 – 4 CTT Ripollet
Tercera “A”: CTT Barcelona 4 – 2 Juma Ripollet // Falcons Sabadell 1 – 5 Tot Motor Cerdanyola Ripollet

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?