Habilitat el Casal d’Avis com a espai de vacunació per a persones de 80 anys o més

7 vacunacio 20210330_102548_2

El Casal d’Avis, ubicat al carrer Calvari, número 90, s’ha habilitat per realitzar la vacunació contra la COVID-19 amb l’objectiu de disposar d’un espai més ampli i d’evitar l’acumulació de gent al CAP Ripollet, Des d’aquesta setmana el personal sanitari vacuna en aquest espai a persones de 80 anys o més. Es tracta únicament de la població de 80 anys o més que es visita habitualment al CAP Ripollet. En aquest espai no es vacunen les persones de 60 a 65 anys. Des del CAP s’ha contactat amb les persones que s’han de vacunar en aquest espai per assignar-los dia i hora.
L’espai de vacunació al Casal d’Avis ha estat revisat per assegurar que es compleixen les mesures de seguretat necessàries, tant per a la ciutadania com per als professionals sanitaris. El canvi d’ubicació de les vacunacions per a més de 80 anys, que fins ara, es feia al mateix CAP Ripollet respon únicament a la possibilitat de millorar les condicions de l’espai, informa l’Ajuntament de Ripollet.— RAD

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?