Guanya el Clínica Vírgen del Pilar

10 PDF Alicia Carmen Ariadna Maria Ainoa copia

Important victòria a la segona estatal pel Clínica Dental Vírgen del Pilar que el puja fins a la cinquena posició del grup. Els ripolletencs s’enfrontaven en aquesta ocasió al CTT Cardedeu, un equip que arribava a Ripollet amb dues victòries menys que els locals i després d’aquesta victòria dels de Ripollet queden ja distanciats a 3 partits i en posició de descens. Pels ripolletencs van jugar en aquesta ocasió en Miquel Arnau, en Julio Andrade i en Víctor Llorens. Els dos primers tirant de veterania i experiència van aconseguir dues victòries cadascú i van aconseguir el 4-2 definitiu.
Pel que fa a la tercera divisió estatal el WBTravel Ripollet es va desplaçar fins Terrassa a on novament en partit molt disputat no van aconseguir la victòria. El resulta final va ser Amics de Terrassa 4-2 WBTravel Ripollet.
A les categories femenines, la divisió d’honor femenina Autescola Tatchepol Ripollet va tenir descans. Van celebrar una nova concentració les més joves de la primera divisió estatal que van jugar a Terrassa. Van disputar tres partits guanyant el darrer dels disputats contra l’Eivissa per 4-3 després d’un doble molt disputat i que va guanyar la parella formada per Ariadna Arnau i Ainoa Caparros. Van completar la convocatòria de l’equip de primera divisió Maria Morales, Alícia Llibre i la Carmen Domingo. Als altres dos partits disputats les ripolletenques no van tenir opcions i van perdre amb claredat.—Text i fotos: CTT Ripollet Foto: les jugadores de primera divisió estatal Alicia, Carmen, Ariadna, Maria i Ainoa.

La resta de resultats van ser:
Primera Provincial: CTT Ripollet 4 – 2 El Centre
Segona “A”: CTT Ripollet 6 – 0 CTT Barcelona
Tercera “A”: Juma Ripollet 2 – 4 C.N Mataró // Tot Motor Cerdanyola Ripollet 5 – 1 CTT Barcelona

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?