Gran victòria a domicili del Copa Catalunya a la pista del BC Tecla Sala

Roger Serra entrant a cistella

El Sots25 masculí segueix sumant els partits per victòries

L’esquadra del coach Raul Jodra va ajustant els seus mecanismes i cada vegada funciona millor, registrant victòries i presentant candidatura per situar-se al pom de dalt de la classificació. Una evidència no exempta de patiment i molt treball a la pista per sumar els punts. Just el que va passar a la pista dels hospitalencs del BC Tecla Sala. 80 a 83 va sentenciar l’electrònic en exhaurir-se el temps previst per al joc.

El Júnior va guanyar al domicili del Pedagogium, per un inqüestionable 37 a 73. I el capítol de victòries el tanca el Sots25 masculí que va signar un triomf a domicili per un destacat 36 per al CB Abrera i 65 per als blaus.
La resta dels equips van caure en els seus respectius partits. L’Infantil va caure a la pista del CEB Sant Jordi per 52 a 2. El Sots25 femení va caure per 1 punt al Barneda. 50 per les blaves – 51 per al BF Cornellà. Remuntaren guarismes però no pogueren forçar la pròrroga o guanyar. El Sots 21 masculí va perdre al pavelló del Bàsquet Palafolls. 62 a 47.

Derrota també per al sènior B masculí, víctima possiblement de l’algoritme que dissenya la competició dels diferents equips del club. La coincidència dels partits amb el sènior A els impedeix comptar amb els seus entrenadors – els jugadors del Copa Catalunya Albert Ortega i Antonio Quirós – i d’alguns jugadors que reforçaren el primer equip. Tot i els entrebancs, els del B signaren a Santa Coloma de Gramenet un 79 a 70, després de jugar amb una gran intensitat retallant la diferència que imposaven els locals.

El proper cap de setmana no hi haurà jornada esportiva, per la celebració de la castanyada..– Text: J.Jorba.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?