Gran cap de setmana dels equips del CB Ripollet

Basquet Foto 1

Resultats dels dies 12 i 13 i preparació de la jornada del 19 i 20 de març

Sort diversa per als equips del CB Ripollet. 4 esquadres guanyaren i 2 perderen els seus partits. Malgrat perdre, competiren fins al darrer moment. El dissabte 12 de març jugaren els júniors i els Sots21 masculins i les sèniors femenines. Els nois defensaren el Francesc Barneda. Caigueren plantant cara i lluitant fins al final. El júnior ho va fer per 63 a 79. I el Sots21per un ajustadíssim 76 a 78. Les sèniors femenines aconseguiren una gran victòria a domicili a la pista de l’AECAM Malgrat. L’electrònic es va tancar amb 45 a 52 per les blaves, que afermen al capdamunt de la classificació.

L’endemà les júniors aconseguiren una destacada victòria a domicili, a la pista del CB Torelló. 46 a 48 i els punts al sarró. Ben dinats va ser el torn dels sèniors masculins. El B va signar una victòria de prestigi, vencent al Can Parellada per 79 a 65. Un resultat que els col·loca al capdamunt de la classificació. L’A afrontava el derbi local amb el CB Cerdanyola. Ple fins a la bandera al Francesc Barneda d’afeccionats locals i cerdanyolencs. El matx va ser molt igualat i podria haver-lo guanyat qualsevol equip. Al final l’electrònic es va tancar amb un 83 a 82, quedant-se els punts a Ripollet. El bàsquet és un esport d’equip. Però cal destacar el gran paper del blau Roger Vilanova, que va fer 32 punts, i del verd Genís Tena, que en va signar 22.

La propera jornada començarà el 19 de març amb un partit de les júniors femenines. Jugaran a partir de les 9 h al Francesc Barneda enfront del CB Parets. Ben dinats, els sèniors B jugaran a la pista del CB Castellbisbal. Recuperació d’encontres suspesos que diumenge tindrà la seva tornada. Les sèniors femenines jugaran a la mateixa hora a la capital del Vallès Oriental, competint amb el CB Granollers. La resta de la jornada es jugarà al fortí del Barneda. A partir de les 18 h els Sots21 rebran els veïns de la UE Barberà. Dues hores més tard, els júniors masculins tancaran el dia mesurant el seu bàsquet amb la UB Sant Adrià.
L’endemà, 20 de març i al Barneda, doble enfrontament Ripollet – Castellbisbal. A les 17 h, el sènior B jugarà amb el CB Castellbisbal B. I a les 19 h, el sènior A s’enfrontarà al CB Castellbisbal A

– Text: J. Jorba / Foto: Pablo Hernández

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?