Googol, nou llibre de Josep Lluís Badal

11 Portada llibre de J. L

El nou llibre de l’escriptor ripolletenc compta amb les il·lustracions de Zuzanna Celej i l’ha publicat l’editorial Ànima Llibres, a la col·lecció l’Arca

Nou lliurament al públic lector de l’escriptor ripolletenc Josep Lluís Badal, titulat Googol. Justament és el nom del protagonista, que no és el que els altres volen que sigui: vol ser qui és, diferent dels seus pares i dels tretze germans que té. Cansat de les preguntes de tothom, aquest ésser inclassificable emprèn un viatge iniciàtic que el portarà a descobrir-se a si mateix i a conèixer Mundus Mundibulus, el País de les Capxeix i Theatrum Mundi, territoris fantàstics i plens d’amics futurs i inoblidables.
El text de Badal i les il·lustracions de Zuzanna Celej, són un devessall d’imaginació. Llegint-lo i veient-les, les pintures, m’han vingut al cap Ulisses, el Petit Príncep i l’Alícia de Lewis Caroll. Salpebrats, una mica, de la poesia d’en Kavafis i allò que l’important és el viatge i tot el que s’hi aprèn. Viatjar, viure. Com es pot llegir a la contraportada «I al final, un món que no es podria haver imaginat mai. On potser et coneixeràs a tu. T’ho imagines?».
En Josep Lluís Badal i na Zuzanna Celej són un tàndem d’èxit. Hi han col·laborat en llibres de la sèrie Hopi i Els llibres d’A.
En Josep Lluís Badal, Ripollet, 1966, és poeta, narrador, assagista i professor. En l’anomenada literatura infantil ha publicat les sèries Jan Plata (Premi Folch i Torres) i Hopi, i les novel·les El pirata Gorgo, L’orquestra Ursina i Els llibres d’A., traduïda a diverses llengües. -J.J

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?