Gols que valen el seu preu en or!

FOTOS CF RIPOLLET 28.01 (4)

El primer equip del CF Ripollet va aconseguir una victòria a domicili que el situa en el primer lloc de la classificació del seu grup. CF Sabadell Nord 0 – 2 CF Ripollet.
Dianes de Rubio i Edgar. El segon equip va encaixar un dur correctiu al municipal. CF Ripollet 1 – 3 FC Rocafonda. El gol de l’honor el va signar González.
El viatge a l’Alt Empordà del Preferent Juvenil no va produir rèdits. CF Peralada 3 – 2 CF Ripollet. Els gols ripolletencs els va fer Edo.
L’Infantil de 1a divisió va guanyar el seu partit al municipal. CF Ripollet 2 – 1 FC Sant Quirze del Vallès. Les dianes ripolletenques les va fer Vargas.
El Prebenjamí S8 A va vèncer a domicili, puntuant en el derbi veïnal. Cerdanyola del Vallès 1 – 2 CF Ripollet. Ambdós gols d’Abril.

Propera setmana
La setmana vinent el primer equip rebrà al FC Sant Quirze del Vallès. El dissabte 24 de febrer, a les 17 h i al municipal. El segon equip viatjarà. Jugarà el diumenge 25 de febrer. CF Sant Cebrià 2021 – CF Ripollet. El Preferent Juvenil rebrà la Fundació Esportiva Vic. Jugaran el 25 de febrer i a les 16 h. L’Infantil de 1a divisió jugarà al camp del CE Sabadell. El dissabte a les 13.30 h.
I el Prebenjamí S9 A rebrà dissabte vinent al poble, rebent al CF Atlètic Roureda. A partir de les 12.15 h. -Text: Jordi Jorba

 

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?