Escoles i instituts faran jornades de portes obertes a partir de dimecres vinent i fins el 7 de març

6 calendari portes obertes

Per a les etapes d’infantil, primària i ESO, amb preinscripcions entre el 6 i el 20 de març. Batxillerat i cicles formatius iniciaran la tongada de portes obertes el 29 de març.

Entre el 22 de febrer i el 7 de març, els centres educatius de Ripollet realitzen jornades de portes obertes per tal que les famílies coneguin, abans de la preinscripció, les instaŀlacions, el sistema educatiu i les activitats extraescolars de cada escola, entre d’altres aspectes. Els centres han organitzat les portes obertes en coordinació amb l’OME, l’Oficina Municipal d’Escolarització. La preinscripció, tant d’infantil, com de primària i secundària obligatòria, es realitzarà entre els dies 6 i 20 de març segons ha publicat el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Al proper curs escolar tots els infants nascuts l’any 2020 iniciaran l’escolarització en l’etapa infantil per a un curs en què els centres públics comencen a aplicar la gratuïtat al segon curs de l’escolarització d’infants 0-3 anys.

Els instituts públics faran les portes obertes de Batxillerat i Cicles formatius, entre el 29 de març i el 17 de maig. Les dates de les escoles bressol encara estan per confirmar per part de la Generalitat.

On trobar la informació? Xerrada presencial i publicacions a Ripollet.cat
El dimecres, 1 de març, a les 18 h, la sala d’Actes del Centre Cultural, acollirà una xerrada informativa per a famílies amb infants que inicien l’escolarització a P3 i/o joves que inicien 1r de la ESO per ampliar la informació de la preinscripció. Aquesta sessió també vol servir per a resoldre dubtes sobre criteris d’admissió, mapa de zonificació i altres temes.
La pàgina web municipal ripollet.cat publica tota la informació referida a escoles i instituts del municipi i el procés de preinscripció per al proper curs, així com el mapa de zones i els calendaris de portes obertes a l’apartat d’Educació.

Suport digital a famílies
En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Municipal d’Escolarització, ofereix suport al tràmit online de preinscripció escolar per a famílies amb infants que inicien P3 i joves que faran 1er de la ESO.
Només cal fer una única soŀlicitud de preinscripció, on es poden demanar tants centres com es desitgi, públics i concertats, i la forma de lliurament serà seguint les instruccions que marca el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, de manera telemàtica.
L’horari d’atenció al suport digital per a fer aquesta preinscripció serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i els dimarts de 15 a 18 h a l’oficina de Drets Socials, al carrer de Can Masachs 18-20. Cal demanar cita prèvia al telèfon 935 046 008, a educacio@ripollet.cat o, presencialment, els dimarts de 9.30 a 13.30 i de 15 a 18 h i els dijous de 9.30 a 13.30 h, a l’oficina de Drets Socials, a partir del 22 de febrer. —RAD

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?