La segona fase de reforma del carrer de Sant Sebastià manté en obres els barris de Pont Vell i Can Tiana

6 Carrer de Sant Sebastia

Per a les etapes d’infantil, primària i ESO, amb preinscripcions entre el 6 i el 20 de març. Batxillerat i cicles formatius iniciaran la tongada de portes obertes el 29 de març.

Ripollet ha reprès aquesta setmana la reforma del carrer de Sant Sebastià, a falta d’unes poques actuacions per acabar el projecte de millora de voreres dels barris de Pont Vell i Can Tiana. Les dues actuacions s’han finançat amb fons dels 7,2 M€ de romanents de tresoreria que l’Ajuntament va incorporar al pressupost durant el 2022, i que també van permetre l’execució de grans projectes, com són l’Arxiu municipal, el viver d’empreses, la reforma de la casa de les dones, l’adquisició d’habitatge o la recuperació ambiental de les lleres dels rius Ripoll i Sec.

Aquest dilluns, 13 de febrer, estava previst l’inici de les obres de la 2a fase de reurbanització del carrer de Sant Sebastià. Aquesta reforma afectarà durant nou mesos el tram comprès entre el carrer de la Concòrdia i la carretera de l’Estació. El projecte té un preu d’1.204.293,10 euros. Es va adjudicar a Artifex Infraestructuras SL, un cop revisat el preu a l’alça i tornat a aprovar el mes de juny passat. Les obres, que s’han iniciat aquesta setmana al carrer de Sant Sebastià amb Concòrdia, comportaran restriccions de circulació durant la seva execució, tot i que l’Ajuntament s’ha compromès a facilitar l’accés al veïnatge, sempre que sigui possible.

L’anunci de les obres ha coincidit amb la última posada a punt del projecte de modificació, execució i manteniment de voreres als barris de Tiana i Pont Vell, finalitzat al gener.

La intervenció, amb un cost total de 773.741,77 € ha afectat sobretot al barri de Pont Vell, on s’han ampliat voreres, senyalitzat i millorat els espais d’aparcament i els sentits de circulació. Les actuacions més importants s’han fet als carrers de la Mare de Déu dels Àngels, Verge de Montserrat i Doctor Gil amb passatge Massot. També s’han remodelat trams a la carretera de Barcelona i al carrer Bonavista, amb millores a l’accessibilitat. A hores d’ara, només resta col·locar algun fanal i papereres a la zona remodelada.
El projecte de millora de voreres es complementarà amb petits treballs a càrrec de la Brigada Municipals a punts com, per exemple, el carrer de Bonavista amb la carretera de Barcelona. Actualment, està en procés de licitació un projecte per renovar l’enllumenat a Tiana i Pont Vell, amb un pressupost de prop de 260.000 €, que segons l’Ajuntament, també suposarà una millora, pel que fa a la qualitat lumínica, la sostenibilitat i l’estalvi econòmic. —RAD

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?