ERC incorpora al programa les lluites de Jovent Republicà i proposa recuperar la Torre Argentera com a Casal de Joves

6 ERC copia

ERC incorpora al programa les lluites de Jovent Republicà i proposa recuperar la Torre Argentera com a Casal de Joves. Jovent República va presentar diumenge les propostes electorals pel jovent que s’incorporen al programa electoral d’ERC. La proposta s’estructura en quatre eixos, per un Ripollet social, inclusiu, verd i viu.
Els joves van detallar les propostes en un vermut musical a la plaça del Molí, acompanyats per la diputada al Congrés, Marta Rosique. ERC es compromet a promoure iniciatives de masoveria urbana i habitatge coŀlectiu, a revisar les subvencions perquè els joves puguin accedir a l’habitatge i a impulsar mesures per evitar l’assetjament i l’abandonament escolar. Es compromet a crear una regidoria de política lingüística com a base de cohesió social i, en Ripollet Verd, a recuperar la de Benestar animal. Altres propostes són l’anàlisis de la petjada ecològica, espais accessibles, comunicació inclusiva i més oferta lúdica i tecnològica per a joves. Jovent proposa traslladar el Casal de Joves a la Torre Argentera perquè sigui espai de trobada.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?