ERC i Jovent reclamaran feminitzar els carrers en la presentació del llibre ‘Dona i poder’

6 Acte ERC 20201125

La diputada al parlament i autora del llibre ‘Dona i Poder’, Jenn Díaz visitarà el dimarts 22 de juny Ripollet acompanyada de l’Eurodiputada Diana Riba. Les dues diputades per ERC tenen previst participar en dos actes organitzats per l’Assemblea local de Dones d’Esquerra Republicana i el Jovent Republicà durant els quals tractaran de nou la reivindicació republicana de femenitzar el nomenclàtor dels carrers de Ripollet. La presentació del llibre ‘Dona i Poder! tindrà lloc el dimarts 22 de juny, a les 19 hores, al Patí del Centre Cultural. A més de Díaz, intervindran l’eurodiputada Diana Riba i tres dones i joves d’ERC i Jovent República: Lolí Martínez, Ainara Tatche i Núria Escursell.
Dues hores abans de la presentació. Jovent Republicà ha convocat una passejada amb les diputades la feminització del nomenclàtor dels carrers Per participar-hi cal inscriure’s ripollet@esquerra.cat — JJR

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?