Els sèniors del CB Lloret vencen els partits amb el CB Ripollet

2 CB Ripollet copia

Cap de setmana d’enfrontaments amb els de La Selva, computades com a derrotes. El Super Copa Catalunya jugava a la pista lloretenca i va perdre el matx. CBU Lloret 75 – 66 CB Ripollet. El Copa Catalunya rebia al Barneda a les selvatanes. Plantejaren un partit molt seriós, donant-ho tot al partit. Una actitud que va traduir-se amb avantatge en l’electrònic durant bona part del matx. La manca d’encert en la finalització va decantar el partit per les visitants. CB Ripollet 52 – 57 CBU Lloret. Previ inici del partit les jugadores, tècnics i àrbitres es van fer una foto en suport del dia de la lluita contra el càncer. El sènior B va viatjar a la capital del Bages. La Salle Manresa 81 – 72 CB Ripollet.

Sort diversa pels sots25. El femení va vèncer a les barcelonines del CB Turó 55 a 44. El masculí va perdre el derbi veïnal a Barberà. UE Barberà 62 – 50 CB Ripollet.
Quant als equips júniors, victòria del femení. CB Ripollet 59 – 52 CB Lliçà de Vall. El júnior A masculí va caure a Llefià. UB Llefià 67 – 61 CB Ripollet. I el B va caure al Barneda. CB Ripollet 36 – 57 CB Vilatorrada.
Resultats diversos pels infantils. L’A mixt va perdre a Mataró. UE Mataró 44 – 41 CB Ripollet. I el B mixt va guanyar al Barneda. CB Ripollet 76 – 43 Bàsquet Sant Pere.
La pròxima jornada es jugarà el cap de setmana del 17 i 18 de febrer, després del cap de setmana del Carnaval.

I la pròxima jornada …
L’infantil mixt A començarà el cap de setmana. Dissabte 17 de febrer rebrà al Barneda i a partir de les 16 h al CB Premià de Dalt. L’endemà el Super Copa Catalunya rebrà a la UE Barberà. A les 12 h i al Joan Creus. Al Barneda jugarà el júnior A, a les 16 h, que rebrà a la UB MiR. 2 hores més tard, el sènior B s’enfrontarà a la UE Barberà. I a les 19.45 h el sots25 masculí jugarà amb el CB Castellet.
La resta d’esquadres jugaran com a visitants. El dissabte 17 de febrer l’infantil mixt B jugarà a partir de les 11.45 h a la pista del CB Les Franqueses. El Sots25 femení viatjarà a Sentmenat. A partir de les 15.45 h, CB Sentmenat – CB Ripollet. A les 16 h, partit del júnior femení com a visitant. AB Premià – CB Ripollet. El júnior B masculí jugarà a la mateixa hora a Piera. Bàsquet Piera – CB Ripollet. Tancarà la jornada el partit del Copa Catalunya femení. A la capital de la terra ferma i a les 17.45 h. Força Lleida – CB Ripollet. -Text: J.Jorba.

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?