Els Copa Catalunya que aspiren a pujar a lliga EBA s’aixopluguen a la Federació Espanyola de Bàsquet per poder competir

12 Sènior A entrenant al Francesc Barneda

Nou canvi en el món del bàsquet perquè els equips de categoria Copa Catalunya puguin competir. La Federació Catalana de Bàsquet, amb l’acord dels equips participants, ha organitzat els equips entre aquells que volen aspirar a lliga EBA – d’abast estatal – i els que ja els està bé la categoria. Davant l’actual normativa sanitària, l’única solució per poder competir passa, ara per ara, perquè la Federació Espanyola de Baloncesto se’n faci càrrec. D’aquesta manera s’ha creat el Campionat d’Espanya Primera Divisió Masculina, en el grup 4 del qual s’ha integrat el C.B. Ripollet. Competirà a partir del 6 de març amb l’A.E.S.E., de l’Hospitalet de Llobregat, el C.B. Mollet B, el Santfeliuenc, de Sant Feliu de Llobregat, i els veïns del C.B. Cerdanyola del Vallès.

Noves condicions
L’abast estatal de la nova competició permetrà que el sènior del C.B. Ripollet pugui entrenar al Pavelló Municipal Francesc Barneda, actualment tancat. I es desplaci sense problemes a les pistes de la resta d’equips. Serà el cas de la primera jornada, que es jugarà el 6 de març a la pista de l’A.E.S.E., el pavelló Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat. Els jugadors i equip tècnic disposaran d’un salconduit per desplaçar-se.
Per garantir les òptimes condicions sanitàries, l’expedició del C.B. Ripollet s’haurà de sotmetre al test d’antígens 72 h abans de cada jornada. Un metge o infermer haurà de certificar els resultats. La realització d’aquests tests i la corresponent certificació suposarà incrementar els costos de la competició per l’entitat. En aquest sentit s’ha demanat a les federacions que donin un cop de mà als clubs, que aquesta temporada pateixen una economia molt delmada per la pandèmia.
Els clubs, a més, hauran de comptar amb una persona delegada COVID i seguir el protocol corresponent, que actualment s’enllesteix.
La primera fase de la competició es durà a terme els mesos de març i maig. No es coneixen més detalls de les fases següents ni tampoc de les bases de la competició, que enllesteixen als despatxos federatius.

Derbi veïnal
El C.B. Cerdanyola i el C.B. Ripollet s’enfrontaran en aquesta competició. El 14 de març el partit es jugarà a Ripollet i el 24 d’abril, a Cerdanyola del Vallès.
El C.B. Ripollet finalitzarà la competició d’aquesta fase al Francesc Barneda enfrontant-se el 16 de maig al C.B. Mollet. Descansarà la darrera jornada, el 22 de maig. —J.Jorba

Ripollet al Dia

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?