El toc de queda es prorroga fins al 23 de novembre

8 espais vianants

 

A Ripollet, segueixen tancats equipaments com el Polisportiu i el Centre Cultural mentre que altres han restringit serveis com la Biblioteca. La majoria de departaments municipals prioritzen l’atenció telefònica

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publicava dilluns la pròrroga del toc de queda a Catalunya fins el 23 de novembre com a mesura davant de la pandèmia de la covid-19. D’aquesta manera es manté la prohibició establerta el diumenge 25 d’octubre de circular per la via pública entre les 10 del vespre i les 6 de la matinada, excepte si es tracta de desplaçaments essencials justificats.
Salut havia proposat la pròrroga per consolidar la lleugera millora dels últims dies, que constata una lleu reducció de la velocitat de transmissió un cop superat el pic de la segona onada.

RESTRICCIONS VIGENTS
Continuen vigents els tancaments de bars, restaurants, centres d’estètica, teatres, cinemes i gimnasos, així com la limitació d’aforaments als comerços i supermercats, el tancament perimetral de Catalunya durant tota la setmana i també tancament perimetral per municipis de divendres matí a dilluns al matí.

CAP DE SETMANA TRANQUIL A RIPOLLET
Tot i coincidir amb la celebració de la castanyada i Tots Sants, el primer cap de setmana de confinament a Ripollet va ser tranquil, segons fonts de la Policia Local, que va reforçar la vigilància a espais públics i les entrades i sortides a la vila. Durant els caps de setmana la restricció afecta al municipi, des de les 6 h de divendres fins a les 6 h de dilluns. . Les excepcions han de ser justificades per motius sanitaris, laborals o per causa de força major i cal aportar un certificat autoresponsable de desplaçament o un document acreditatiu.
Aquestes mesures de protecció han afectat alguns equipaments culturals i esportius, que van haver de tancar o restringir els seus serveis. Gran part de les activitats han estat ajornades o suspeses. Així, a Ripollet s’han hagut de tancar el Poliesportiu, els camps de futbol i els pavellons, així com el Centre Cultural i el Teatre Auditori.
La Biblioteca manté el servei de préstec, preferentment amb reserva de documents, i la devolució per bústia externa.

SERVEIS MUNICIPALS
En l’àmbit de Desenvolupament Econòmic, es prioritza l’atenció telefònica i telemàtica, però es mantenen de forma presencial els serveis d’orientació, PFI i algunes accions formatives, sempre amb les màximes garanties de seguretat.
En l’àmbit de Drets Socials, es mantenen bona part dels serveis d’acció social, mentre que s’han suspès les activitats grupals del Casal de Joves, les activitats de lleure, d’esport escolar i les activitats extraescolars fora del grup bombolla. També han tancat els bucs d’assaig.
L’atenció al públic es manté a l’OAC i a Drets Socials, que tot i prioritzar l’atenció telefònica i telemàtica, mantenen el servei presencial, amb cita prèvia. – Redacció

Ripollet al Dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Ripollet al dia, es una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Ripollet.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?